Analys åt alla, var som helst

冰球突破试玩网站 hjälper människor att se och förstå data. Vår visuella analysplattform är på väg att förändra hur vi använder data för att lösa problem. Se varför organisationer i alla storlekar anförtror 冰球突破试玩网站 uppgiften att bli mer datadrivna.


Gemensamt dataintresse

Det finns inget enkelt sätt att accelerera din 冰球突破试玩网站-resa, men alla vägar går genom 冰球突破试玩网站s community. Här har du chansen att komma i kontakt med likasinnade, lära dig, växa och bli inspirerad av våra mer än en miljon medlemmar – var du än befinner dig i världen.

Vårt community

Den bredaste, djupaste analysplattformen i världen

Driftsätt i molnet, lokalt eller integrera direkt med Salesforce CRM. Anslut till din data med fullt integrerad AI/ML-kapacitet, kontroll och datahantering, visuell storytelling och samarbete.

冰球突破试玩网站-plattformen

Intuitiva produkter

Vi anser att dataanalys bör handla om att ställa frågor, inte att lära sig program. Med inbyggd visuell bästa praxis erbjuder 冰球突破试玩网站 obegränsad datautforskning utan att avbryta analysflödet. Därför gillar människor att använda 冰球突破试玩网站.

Utforska våra produkter

Din partner för att skapa en datakultur

Kunderna skalar upp 冰球突破试玩网站 snabbare och bredare än någonsin. Som en pålitlig partner hjälper 冰球突破试玩网站 organisationer att öka innovationstempot, optimera verksamheten och förbättra kundservicen. Se hur 冰球突破试玩网站 kan hjälpa dig att förstå värdet av dina analysinvesteringar genom att bygga en datakultur.

Läs mer

Iron-visualisering

Visualisera det du gillar

Delta i den globala kvalificeringen idag

Kom igång

Se AI-drivna analyser och prognoser på en enda plattform – ditt CRM.

Som en del av Salesforce ger vi vårt nyskapande en knuff framåt med bland annat Einstein AI. Med CRM Analytics kan du arbeta smartare, upptäcka trender snabbare och prognostisera resultat internt i världens främsta CRM-system.

Läs mer om CRM-analys

Prova 冰球突破试玩网站 utan kostnad

Hämta och starta din kostnadsfria testversion idag

Skaffa 冰球突破试玩网站 idag

Välj det analysalternativ som passar allra bäst för just dig